Juventus is bereid om Manchester United drie spelers aan te bieden
نوشته شده توسط : Hency

Matthijs de Ligt, de 19-jarige Ajax-aanvoerder die de Nederlandse zijde naar de halve finale van de Champions League leidde, heeft zijn verhuizing naar Juventus voltooid voor een vergoeding van $ 84,3 miljoen. Als een product van de befaamde jeugdacademie van Ajax, wordt De Ligt tot nu toe de op drie na duurste ondertekening van het zomeroverdrachtsvenster.

Juventus vecht nog steeds om Paul Pogba opnieuw te ondertekenen met een goedkope voetbalshirts en zijn bereid om Manchester United drie spelers aan te bieden als onderdeel van een deal om hem terug te brengen naar Turijn. Er lijkt weinig vooruitgang te zijn geboekt in de onderhandelingen, waarbij Manchester United ten minste £ 150 miljoen wilde hebben voor de winnaar van de Wereldbeker. Juventus heeft niet het geld om een ​​dergelijk aanbod te doen. maar proberen de enorme kosten te omzeilen door de Rode Duivels Joao Cancelo, Blaise Matuidi en Douglas Costa aan te bieden als deel van de deal, meldt Corriere dello Sport.

Neymar Sr. is kennelijk een ontmoeting met Sportdirecteur Fabio Paratici van Juventus om te praten over een mogelijke verhuizing, die nergens snel is met Barcelona of Real Madrid. Het lijkt een beetje onwaarschijnlijk dat Juve Matthijs de Ligt al voor € 75 miljoen heeft getekend, en dat hij Adrien Rabiot en Aaron Ramsey bij de gratis transfers heeft opgenomen. En natuurlijk brachten ze ook vorige zomer £ 80 miljoen uit op Cristiano Ronaldo.

Juan Cuadrado, die van de Juventus voetbalshirts houdt, beweert "blij te zijn met Juventus" en is van plan in de nabije toekomst deel te nemen aan de Serie A-kampioenen. De Colombia-aanvaller is niet op zoek naar een uitweg uit het Allianz-stadion en hoopt dat landgenoot James Rodriguez zich bij hem in Italië zal voegen





:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 28 تير 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: